این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد.

آهنگ نساجی قائمشهر

مجموعه ویژه گلچین دانلود آهنگ های تیم نساجی مخصوص هواداران و طرفداران نساجی قائمشهر با لینک مستقیم و کاملا اختصاصی از سایت آهنگ چین.

آهنگ نساجی قائمشهر

آهنگ نساجی قائمشهر

AhangChinTag

آهنگ تیم نساجی

« یاسر واحدی ⊗ نساجی »

[ زمان : 2:13 دقیقه ♪ حجم : 2.26 مگابایت ]

دانلود موزیک

 


آهنگ نساجی مازندران

« حسین میرشکاری ⊗ نساجی »

[ زمان : 6:17 دقیقه ♪ حجم : 5.83 مگابایت ]

دانلود موزیک

 


آهنگ نساجی قهرمان

« میلاد قربانی ⊗ نساجی قهرمان »

[ زمان : 6:17 دقیقه ♪ حجم : 3.71 مگابایت ]

دانلود موزیک

 


آهنگ تیم نساجی قائمشهر

« حسین اسماعیل زاده ⊗ نساجی »

[ زمان : 5:34 دقیقه ♪ حجم : 6.75 مگابایت ]

تاج تاج ایرون سنبل مازندرون
نساجی قائمشهر افتخار مازرون
تیم پراز هوادار هسته امه افتخار
کل مازندرونه نساجی وه خبردار

دانلود موزیک

 


دانلود اهنگ هواداران نساجی

« محمد صفری ⊗ نساجی »

[ زمان : 3:24 دقیقه ♪ حجم : 3.23 مگابایت ]

دانلود موزیک

 


ویدیو شادی مردم قائم شهر برای لیگ برتری شدن


 تاریخچه باشگاه نساجی

تیم فوتبال نساجی مازندران در لیگ‌های جام قدس ۱۳۶۸ و جام آزادگان در سال‌های ۱۳۷۰, ۱۳۷۱, ۱۳۷۲, ۱۳۷۳ حضور داشته و همواره از تیم‌های شهرستانی مدعی این رقابت‌ها محسوب می‌گشته است.

به طوری که گرفتن امتیاز از بازیهای خانگی نساجی مازندران برای حریفان نساجی حتی پرسپولیس و استقلال کاری سخت و ناشدنی بود. این تیم پس از سقوط کارخانجات نساجی همواره با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد و حتی واگذاری آن به بخش خصوصی هم نتوانست از مشکلات کمرشکن این تیم بکاهد.

مشکلات این تیم ادامه داشت تا این که در سال ۱۳۸۷ با خلع ید قانونی مدیرعامل و مالک آن از سوی دولت و واگذاری آن به هیئت تربیت بدنی شهرستان قائمشهر با مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان و تقبل کردن تمام بدهی‌های این تیم به مهدی پرهام مدیرعامل شرکت پولادین سازه جهان فروخته شد. پرهام نیز بعد از بدقولی‌های پیاپی مسئولان سیاسی و ورزشی استان مازندران بعد از ۸ سال تیمداری در لیگ دسته اول، در تعطیلات نیم فصل سال ۱۳۹۵ سهام باشگاه را به فرهاد صنیعی فر منتقل کرد.

معرفی تیم نساجی مازندران

این تیم از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۲ در لیگ دسته یک فعالیت می‌کرده و همواره یکی از تیم‌های مدعی صعود بوده ولی به دلیل مشکلات مالی همواره از صعود به لیگ برتر بازمی‌ماند. به عنوان نمونه در فصل ۸۱–۱۳۸۰ نساجی به عنوان تیم اول گروه خود به جمع چهارتیم نهایی مرحله پلی آف ورودی به لیگ برتر پیوست که به دلیل مشکلات مالی ذکر شده نتوانست این یک قدم آخر را کامل کند. بعد از این فصل مشکلات مالی این تیم تا آنجا پیش رفت که در پایان فصل ۸۲–۱۳۸۳ این تیم به رقابت‌های لیگ دسته دو سقوط کرد.

در فصل بعد یعنی فصل ۸۳–۱۳۸۴، نساجی در رقابت‌های لیگ دسته دو با صعود از گروه خود وارد مرحله پلی اف شد ولی در یک قدمی صعود به لیگ دسته یک دوباره از صعود بازماند. در فصل ۸۴–۱۳۸۵، تیم نساجی مازندران با مربیگری ابراهیم طالبی جواز صعود به رقابت‌های لیگ دسته یک را دریافت کرد.

در فصل ۸۵–۱۳۸۶ تیم نساجی به مربیگری ناصر حجازی پدیده فصل بود ولی طی بحران مدیریتی که اسیر تیم شد باز هم از صعود بازماند. این تیم در این فصل و فصل بعد یعنی ۸۶–۱۳۸۷ همیشه در رتبه‌های بالای جدول بود ولی از لحاظ مالی قدرت صعود نداشت. فصل ۸۸–۱۳۸۷ فصل کابوس واری بود و این تیم به دلیل بدهی شدید مالی به بازیکنان و سایر طلبکاران و حتی عدم تمکین مالی هزینه سفر برای بازیهای خارج از خانه در لبه سقوط دست و پا می‌زد تا اینکه این تیم به مهدی پرهام مدیرعامل شرکت پولادین سازه جهان فروخته شد و توانست با رفع مشکلات مالی خود را در لیگ یک نگه دارد.

تاریخچه تیم فوتبال نساجی مازندران

برای فصل ۸۹–۱۳۸۸ نساجی با به خدمت گرفتن نادر دست نشان، و جذب بازیکنان دلخواه یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر بود ولی با ناکامی این مربی در هفته آخر سال ۱۳۸۸ و سقوط به رده یازدهم جدول، دست نشان به دلیل نتایج ضعیف توسط پرهام مالک باشگاه از این تیم اخراج شد.

پس از مذاکرات انجام گرفته توسط مهدی پرهام و محمد حسن حیدرزاده مدیران وقت باشگاه، رضا فروزانی سرمربی سابق سایپا به عنوان سرمربی جدید نساجی انتخاب شد و با اینکه با بردهای متوالی تیم را تا رده دوم جدول بالا کشید.

پس از جنجال در بازی با نفت تهران که مربی اخراجی نساجی یعنی نادر دست نشان را به خدمت گرفته بود و اتفاقات تلخ به وجود آمده در ورزشگاه خانگی برق شیراز برای هواداران نساجی در بازی مقابل برق، در انتها این مربی هم نتوانست امتیازات لازم را به دست آورد و نهایتاً چند هفته به پایان بازیها از سمت خود استعفا داد تا فرهاد کوچک زاده هم چند هفته سرمربیگری نساجی را تجربه کند و در آخر فصل تیم نساجی در جدول مسابقات لیگ آزادگان به مقامی بهتر از هفتمی دست نیافت تا حسرت هواداران پرشور مازنی برای لیگ برتری شدن به هفدههمین سال خود برسد.

تاریخ تاسیس نساجی مازنداران

در فصل ۹۰–۱۳۸۹ مالک باشگاه نساجی مازندران، مهدی پرهام، سعید آذری را به عنوان مدیر عامل تیم معرفی نمود و سپس یحیی گل محمدی به عنوان سرمربی تیم منصوب گردید. یحیی گل محمدی که برای کل فصل روی نیمکت نساجی نشسته بود با تیمی خوب و یکدست روانه مسابقات شد. علی‌رغم بازی‌های زیبا و تماشاگر پسند و پرگل خانگی، نساجی مازندران نتوانست به لیگ برتر صعود کند که مهمترین دلیل آن از دست دادن امتیازات زیاد در بازی‌های خارج از خانه بود. پر تماشاگرترین تیم لیگ آزادگان در این فصل با ۴۲ امتیاز به مقام چهارم گروه خود دست پیدا کرد که البته این تعداد امتیاز بهترین نتیجه نساجی در رقابت‌های لیگ دسته اول بعد از صعود از لیگ دسته دوم بود.

در فصل ۹۱–۱۳۹۰ بعد از کشمکش‌های فراوان مالکیت تیم به مهدی پرهام سپرده شد و ایشان یوسف دفتری را به عنوان مدیر عامل و اسماعیل اسماعیلی را به عنوان سرمربی برگزیدند.

در فصل ۹۳–۱۳۹۲ یونس گرائیلی سرمربی شد که نتایج متوسطی گرفت در این فصل تیم دچار ضعف مدیریتی و مالی شد تا آنجا که قنبری مدیر تیم از کار بر کنار شد که طی یک فرایندانتهاری نادر دست نشان جای گراییلی را کرفت تا قنبری به پشت میزش برگردد در این فصل نساجی در انتها توانست با تمام کمی و کاستیها در جدول سیزده تیمه در جای سوم بنشیندتا حسرت هواداران به بیست سال تبدیل شود

4.3/5 - (35 امتیاز)

نظر خود را بنویسید

نظر شما پس از تایید مدیریت درج خواهد شد

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !